Kwaliteit, advies en onderhoud

We verwelkomen je graag in onze uitgebreide showroom. Waar steeds de recente fietsen van diverse merken aanwezig zijn. Voor ieders smaak en budget. Wij kiezen samen met jou de geschikte fiets. Daarna kan je nog steeds rekenen op onze eigen hersteldienst, waar onze bekwame medewerkers met de grootste zorg jouw fiets herstellen en onderhouden.

Promoties Outlet
Door het COVID-19 virus zijn we enkel open voor dringende herstellingen. Om een afspraak te maken, gelieve een bericht te sturen naar peter@fietsengodefroot.be of christophe@fietsengodefroot.be.

Promoties

CORONA MAATREGELEN
CORONA MAATREGELEN

**UPDATE 23/03/2020** VERKOOP: De winkel is gesloten. U kan evenwel nog steeds een aankoop doen uit ons uitgebreid gamma. Hiervoor dient u telefonisch contact op te nemen op ons algemeen nummer 09 282 54 96 of 0478 22 12 36 en dit op maan-, woens-, donder- en vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 17u. Wij leveren binnen een straal van 25km. HERSTELLINGEN: Alleen dringende fietsherstellingen kunnen uitgevoerd worden. Dit betekent enkel herstelling van uw fiets indien die gebruikt wordt voor woon-werkverkeer of die uw enige vervoermiddel is. Ook hiervoor werken wij op telefonische afspraak! Draag zorg voor uzelf en voor elkaar!

Nieuw in ons gamma!
Nieuw in ons gamma!

Speed pedelecs van het merk MTB Cycletech. Leverbaar vanaf februari 2020 Kom dit pareltje bewonderen in onze showroom (heren en damesmodel)!

GEOX jassen LED-collectie
GEOX jassen LED-collectie

Sinds januari 2020 NIEUW in ons gamma: Ademend, waterdicht en met LED-verlichtingssysteem! Ideaal om gezien te worden fietsers!!

Stromer STx1
Stromer STx1

De speed pedelec bij uitstek. Nu in promotie!

Vanaf ā‚¬ 4099,-
Bekijk alle promoties

Vacatures

Wil je ons team versterken? Wij zijn op zoek naar:

  • 2 Fietstechniekers
  • Administratief bediende
  • Verkoper

Keuringsdagen Speedpedelecs

Er is al twee keer uitstel geweest, maar nu is het definitief: alle snelle elektrische fietsen, die tot 45 km/uur kunnen rijden, moeten een nummerplaat hebben vanaf 11 december 2018. Heb jij nog geen nummerplaat? Geen paniek. Op de valreep komt er nog een individuele homologatieprocedure met keuringsdagen.ā€‹ Bron: VRT NWS

Belangrijk: je dient een registratieformulier in te vullen voor een individuele keuring zodat de Vlaamse overheid je persoonlijk informatie kan sturen over de keuringsdagen. 

Lees verder...